2de editie:DE FUNFABRIEK!

Een namiddag voor kinderen waarvan één van de (groot-)ouders kanker heeft of had. Deze leuke namiddag gaat door op zaterdag 25 april 2015 van 13u30 tot 18u00 in de Waerde, Waardstraat 63 te Zonhoven.

Wanneer een (groot-) ouder getroffen wordt door kanker is niet alleen de patiënt ziek, maar draagt het hele gezin mee in de zorgen, verdriet, vragen, praktische beslommeringen,…Ook voor de kinderen verandert het leven. Dit willen we met deze dag in de aandacht plaatsen. We willen de kinderen een mooie, zorgeloze en speelse dag bezorgen met workshops en animatie o.a. avonturenkampen bouwen, kapster Kakelkont, waarzegster Magdalena, clown, springkastelen, trampolines, XL spelen, grime, zweefmolen,…

Elke activiteit wordt aangepast aan de leeftijd (3-14 jaar) en wordt voldoende begeleid.

Oma Roos en Oma Rood zorgen voor de Rozerode draad doorheen de namiddag.

Terwijl de kinderen naar hartenlust spelen is er ‘ouderopvang’ voorzien in het cafetaria, er is mogelijkheid tot lotgenotencontact. Voor iedereen is er een hapje en een drankje en alles is gratis.

We sluiten af met een symbolisch moment met wensballonnen en een djembe band.

We willen je van harte uitnodigen met jullie (klein-)kinderen!

Inschrijven kan tot half april via vzwrozerood@gmail.com of 0470/39 67 85 met vermelding van naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer en aantal personen(volwassenen en kinderen).